Abonnementen

Voor de parkeergarages Gooische Brink en Gooiland zijn de onderstaande standaardabonnementen beschikbaar. Het 24-uurs abonnement is ook beschikbaar voor Goudriaanlaan/Leeuwenhoek*.

* Voor de parkeergarage Goudriaan/Leeuwenhoek is er momenteel een wachtlijst. Er wordt gewerkt aan het wegwerken van deze wachtlijst. Wilt u op de wachtlijst? Stuur dan een mail met uw Naw gegevens en voor welke garage u interesse heeft naar: abonnementen@parkeerservice.nl. Wanneer u vragen of een klacht heeft over het nieuwe parkeerbeleid, dan kunt u mailen naar publiekszaken@hilversum.nl.

Abonnementstypen

1. Dalurenabonnement / Kantoorabonnement 

Geldig: maandag t/m vrijdag van 07.00 tot 19.00 uur.
Facturatie achteraf: Voor de tijd die u buiten de abonnementstijden parkeert, ontvangt u maandelijks achteraf een factuur. Hiervoor wordt het reguliere parkeertarief in rekening gebracht.

2. Winkeliers- en zaterdagabonnement

Geldig: maandag t/m zaterdag van 07.00 tot 19.00 uur en donderdagavond van 19.00 tot 22.00 uur.
Facturatie achteraf: Voor de tijd die u buiten de abonnementstijden parkeert, ontvangt u maandelijks achteraf een factuur. Hiervoor wordt het reguliere parkeertarief in rekening gebracht.

3. 24-uurs abonnement

Geldig: maandag t/m zondag van 0.00 tot 24.00 uur. 

4. Bewonersabonnement Centrum

Om in aanmerking te komen voor een Bewonersabonnement Centrum dient u op een specifiek adres te wonen. U kunt op dit overzicht Adressen-abonnementen-Hilversum-Centrum.pdf  zien of u in aanmerking komt voor dit abonnement. Deze adressen zijn door de gemeente Hilversum geselecteerd. Mocht u hier vragen over hebben, dan kunt u contact opnemen met de gemeente Hilversum.

Geldigheid abonnement: 7 dagen per week, 24 uur per dag. 
Betaling alleen via automatische incasso.

5. Bewonersabonnement Overig 

Om in aanmerking te komen voor een Bewonersabonnement Overig dient u op een specifiek adres te wonen. U kunt op dit overzicht Adressen-abonnementen-Hilversum-Overig.pdf  zien of u in aanmerking komt voor dit abonnement. Deze adressen zijn door de gemeente Hilversum geselecteerd, mocht u hier vragen over hebben, dan kunt u contact opnemen met de gemeente Hilversum.

Geldigheid abonnement: 7 dagen per week, 24 uur per dag.  
Betaling alleen via automatische incasso.

6. Avond- en nachtabonnement, incl. weekend: 

Geldig van maandag t/m vrijdag van 18.00 tot 08.00 uur en op zaterdag & zondag van 0.00 tot 24.00 uur.
Facturatie achteraf: Voor de tijd die u buiten de abonnementstijden parkeert, ontvangt u maandelijks achteraf een factuur. Hiervoor wordt het reguliere parkeertarief in rekening gebracht.


Tarieven

Bekijk de actuele tarieven op de tarievenpagina
De abonnementstarieven worden jaarlijks geïndexeerd met de consumentenprijsindex (cpi).

Aanvragen

>>> Aanvraagformulier abonnementen

 

Beëindigen

(bij een garageabonnement is er een opzegtermijn van één kalendermaand)
>> Beëindigingsformulier abonnementen 

 

Algemene voorwaarden

Bekijk hier de Gebruikersvoorwaarden van de parkeergarage Gooiland.